![]() |
|
|||||||
| Haber Arşivi Haber arşivi... |
![]() |
|
|
Forum Araçları | Görüntüleme Biçimleri |
|
|
#1 (permalink) |
|
Astsubay Üstçavuş
![]() ![]() ![]() Giriş Tarihi: 26-07-2007
Rep Gücü: 15
Rep Puanı : 3519
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
CHP hezimetinin en iyi analizini Zeki Sezer yaptı. Şu cümlesi çok tartışılacak;
DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, 22 Temmuz seçimlerinde solun sınıfta kalmasını değerlendirdi. Sezer'in samimi itirafı, solun çıkmazını görmeyenlere kapak olacak türden... Zeki Sezer'in tespitleri şöyle; -"İnsanın karnı açken laiklikle oy isteyemezsiniz." -"Kendini solda gören, laik diye niteleyen bazı kesimler, azıcık dindar insanlardan solcu olamaz diye uzak durdular." -“Solda olması gereken insanlar, sağın tabanına itildi” -Solda olduğunu iddia eden kesim seçkinci davranarak, inançlara saygı konusunda yeterince hassas değilmiş gibi bir görüntü verdi. -Biz birbirimizle kavga etmekten, sağa karşın etkin mücadele vermeye zaman bulamadık. En büyük hatalarımızdan biri budur. -Seçim sonuçlarıyla ortaya çıkan gerçek şu ki, bizim toplumumuz, inancını kültürünü dilediği gibi yaşamak istiyor. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Staatssicherheitsdienst
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Giriş Tarihi: 15-03-2006
Rep Gücü: 8579
Rep Puanı : 2142305
Alıntı:
KAPAK OLMAK ne demek sayin ÜYE??? Forum kurallarini tekrar OKU ve konundaki sahsi yorumun olan hakaretamiz sözleri KALDIR!!! Bu bir nev-i uyaridir, eger dikkate almazsan gereken yapilacaktir.....
Bu sahne yedi bin senelik en aşağı bir Türk beşiğidir. Beşik tabiatın rüzgarlarıyla sallandı; Beşiğin içindeki çocuk tabiatın yağmurlarıyla yıkandı, O çocuk tabiatın şimşeklerinden,yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu; Sonra onlara alıştı; Onları tabiatın babası tanıdı onların oğlu oldu. Bir gün o tabiat çocuğu tabiat oldu; Şimşek,yıldırım,güneş oldu,Türk oldu. Türk budur. Yıldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir!" -Gazî Mustafa Kemâl ATATÜRK - |
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Genel Kurmay Başkanı
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Giriş Tarihi: 25-07-2007
Rep Gücü: 9430
Rep Puanı : 2352814
yönetici arkadaşınbu uyarılarını dikate alın.hakaret ve tahrik edici msajlar yazmamaya özen gösterin.şahsi kavga etmeyin.konuyla ilğili yorum yapın.
"DİNİMİZİN TAVSİYE ETTİĞİ TESETTÜR , HEM HAYATA HEM FAZİLETE UYGUNDUR" (MUSTAFA KEMAL ATATÜRK) "Eğer kadınlarımız Şeriat'ın tavsiye ve dinin emrettiği bir kıyafetle, faziletin icap ettiği tavr-u hareketle içimizde bulunur, milletin ilim, sanat içtimai hareketlerine iştirak ederse, bu hali, emin olun, milletin en muteassıbları dahi takdir eder... Bilakis, o halin aleyhinde söylenecek sözlere karşı belki onun müteşebbislerinden daha fazla müdafii olur.'' (138) M. Kemal Atatürk - Ankara / 03.04.1923 |
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Asteğmen
![]() ![]() ![]() ![]() Giriş Tarihi: 04-08-2005
Rep Gücü: 71
Rep Puanı : 16815
Yazının genel olarak içeriği arkadaşın kattığı yorum dışında doğru. Sn Baykal hala daha bu mantaliteyle siyaset yapmaya devam edecekse ve istifa etmeyecekse söylesin ben seçmenlikten istifa edeceğim çünkü.
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Teğmen
![]() ![]() ![]() ![]() Giriş Tarihi: 18-06-2007
Rep Gücü: 22
Rep Puanı : 4809
arkadaşın kendi yorumunu göremedim herhalde yönetici arkadaşlar tarafından silinmiştir. o yüzden o konuda bir şey diyemiyorum.
laikliğe oy vermek bazında söyleyebileceklerim. aç yada tok ben hiç bir şekilde oy vermem bu beni şeriatçı falanda yapmaz. biliyorumki laiklik dünyada 6 ülkede avrupada ise bizle beraber 2 ülkede uygulanmakta. oda bu 6 ülkeninde demokratik anlayışı tartışılır düzeyde olduğu halde. heleki koruyucusu olaraktan fransa büyük mason locası kendini lanse ediyorsa. laikliğin ilk kuruluş amacı belli kabalizm ve siyonizmin önündeki engel olan diğer dinleri sistem dışına itmek. hiç kimse ATATÜRK' sistemide demesin bir ketenpereye getirtilerek ulu öndere kabul ettirilmiş. sistemin işleyişini denetlemeye fırsat bulamadan yine ulu önder 1936 sıtmaya yakalanmış. masonların oyunu sonucu aşırı kinin yüklenmesine bağlı olaraktan siroz hastalığına yakalanmış. celal bayar ın emri ile yurt dışından getirtilen doktor heyeti tarafından 1937 senesinde siroz teşhisi konmuş 1938 senesindede vefat etmiştir. buda onun sistemi iyi bir tahlil edecek fırsatı olmadığınıgösterir |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Onbaşı
Giriş Tarihi: 31-12-2005
Rep Gücü: 3
Rep Puanı : 10
![]() |
Legolas nereden böyle bi kanıya vardın?Sen önce solun ne demek olduğunu öğren.Sayın Sezer doğru söylemiş.Chp halkla bütünleşemediği için böyle bir sonuç çıktı.Bu hükümete oy veren halkım şunu ii bilsinki 300 ilo kömüre 1 kilo bulgura sattılar oylarını.Hükümet sadece göz boyadı bu zamana kadar.Zaten açık olan ünilerin adını değiştirdiler yeni üni die yutturdular.Doğuda her gün şehit hergün kan.Kürtlerin bir çoğu neden AKEPE ye oy verdi sanıyorsunuz.Neden ABE ve ABEDE bunları destekliyor sanıyorsunuz.Neden elit tabakanın çoğu bu partiye oy verdi sanıyorsunuz.Hala laikliğin tehlikede olduğunu veya kürtçülüğün kapımıza dayandırıldığını görmüyorsunuz.Neden her gün özelleştirme adı altında Bu ulusun olan malları,fabrikaları,Şirketleri,bankaları sattıklarını anlayamıyor musunuz?Hala asgari ücretin neden bu kadar az olduğunu düşünmüyor musunuz?Önce aç bırak sonra yazın ortasında kömür dağıt,fakir insanlara yiyecek ver.Bu ülkede o miktarda yardıma herşeyi yapacak insan var.Ben AKEPE ye oy verenlere asla kızmıyorum ama doğrularda görülsün istiyorum.Şu anki talihsizlik sadece ve sadece solun halkla bütünleşememesindendir.Türk milleti her zaman sağa yatkındır.Ama şunu kimse unutmasın ki solcular veya solculuk her zaman ilericidir,mücadelecidir,Vatanını da milletini de herkeslerden çok sever.O yüzden AB veya ABEDE sadece AKEPE destek verir.Nedeni çok bellidir.Düşünen zaten bulacaktır.Çünkü teslimiyetçi bir politika uygulamaktadırlar.Bana uluslararası alanda kazandığımız bir tane başarı söyleyin lütfen.Yok...Daha çok şey var yazacak ama uzatmayım.Bu arada eğer İranla olan doğalgaz anlaşması uygulamaya geçilirse çok güzel olur.Nadir ii işlerden birisi de bu.ABEDE buna bile karşı çıkıyor.Bu anlaşma ile rusyaya bağımlı olmayacağız ve Putin her kış "Doğalgazı kesmekle" tehdit edemeyecek bizi.SAygılar arkadaşlarıma....
|
|
|
|
|
Reklam Vermek için ressam@gmail.com Adresine e-mail gönderiniz For Advertising contact ressam@gmail.com |